Posts tagged with #Lubuk

Posts tagged as #Lubuk

11.5K posts
Итальянская коллекция 2018
Листай фото👉
Базовые кожаные туфли
Цвет: пудра, красный 
Цена: 255$

#туфли #базовыетуфли#туфликупить #туфлиосень #туфлибренд #туфлибренд #туфлибежевые #туфликрасные #туфликупитьукраина #rest_in_kherson #best_in_kherson #top_kherson #rest_in_ukraine #rest_in_odessa #rest_in_kiev #rest_in_dnepr #lubuk #лукбук #луки2018 #туфлиprada
0
5 hours ago
🚚🚚🚚 DI SINILAH #LUBUK #KAIN #PASANG #VIRAL # BRUNEI -Pre Order -.
🌼SONGKET BUNGA TABUR - SB Line🌼.
SB101 - SB105
.
🎈 Harga:
1psg (4mtr) = $22.

Ciri2 kain SB LINE (bukan royal silk).
✅Tahan lasak.
✅Tebal.
✅Tak mudah komot.
✅Printed yg kemas.
✅Bergaris - garis.
⚘ ✂ Siap potong 1psg (3.5 mtr), Bidang 60.. ======
.
♯ #JgnLupa yg dh booked kain pat my supplier, harap boleh settled payment. 
DiMINTA FULLPAYMENT utk mempercepatkan proses utk siap pos kain order biskita. 📌#Cara #Pembayaran boleh melalui Bank-in to my BIBD  @ TAIB Acc. 
ataupun 💁🏻💵 Cash by hand. 
Terima kasih atas kerjasama.🌹 .
.
ETA : dlm 1minggu - 2minggu. Paling lama dlm 3 minggu +. Insya-Allah kain akan smpai. Diharap biskita paham n sabar menunggu update dari Ses Atul.😉👍 ETA : dlm 1minggu - 2minggu. Paling lama dlm 3 minggu +. Insya-Allah kain akan smpai. Diharap biskita paham n sabar menunggu update dari Ses Atul.😉👍
0
11 hours ago
tapi,raungan perih siapa yg mengatasnamakan sekalian suara
di ketinggian ini bukankah cuma aku: manusia bagai iblis,aku hanya ingin sujud padamu saja
mengesakanmu dari dunia ke dunia,dari masa ke masa
#lubuk 
#sunyi
3
13 hours ago
#lubuk larangan pangkalan indarung @riau
0
13 hours ago
20 views
alhamdulillah siap sudah pulut kuning dan kari ayam mabeles dari lubuk cake kak ala 
in shaAllah akan di teruskan lepas nie. rasa teringin nak makan pulut kuning tapi malas nak buat tak pa kak ala kan ade boleh selesaikan masalah korang 😜

in shaAllah sampai ke tekak rasa kesedapan pulut dan kari kak ala 
untuk tempahan atau boleh datang ke lubuk cake ala’s by dm farsal bakery
51-G jalan bm2/3
bandar bukit mahkota
43000 kajang selangor
atau whatsapp kak ala 0123527116

#bukitmahkota #bandarbukitmahkotabangi #bandarbukitmahkotaseksyen6 #bandarsriputra #bsp #agentdiperlukan #myheroacademia #happybirthday #pulutkuning #lubuk #mahn #lovemyjob
2
16 hours ago
Ingin kembali lagi ke kota asal ku
Karna aku rindu kampungku
#lubuk linggau....
0
2 days ago
-BEDA-

Ini contoh kawan yang selalu minta apa bedanya..
Aku ambil dari XYZ apa dapat...
Aku ambil MediSavers apa dapat... So, aku bagi macam ni jer...
Kalau nak lebih details lagi pun saya boleh bagi.
Tapi saya suka lagi kalau kawan sendiri yang bandingkan... Diri ini hanya mampu terangkan kelebihan product
sendiri jer.

Jom join Team Kami..
Yang Aktif,
Tak Aktif,
Suam-suam Aktif... Untuk maklumat lanjut dan ingin mendaftar keahlian Medisavers.
Clik Link Nie 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
2 days ago
List Kiriman September 2018:

PrintHead HP GT/Ink Tank #UmbulHarjo Yogya 
Tinta HP 46 Black (3) + HP 46 Color (2) #Green Lake Tangerang 
Tinta HP 46 Black (3) #Pasar Rebo 
Tinta HP 46 Color #Gunung Putri Bogor 
HP 2135 #Pemalang 
PrintHead HP GT/Ink Tank #Bojonegoro 
PrintHead HP GT/Ink Tank #Bengkulu 
HP Deskjet 2135 #Denpasar Bali 
PrintHead HP GT/Ink Tank (3 Set) #Madiun 
HP Deskjet 3835 #Palmerah 
Printhead HP GT/Ink Tank #Bandung 
HP 415 Ink Tank #Sawah Besar 
HP 415 Ink Tank #Tarakan Tengah 
Printhead HP GT/Ink Tank (2 Set) #Srumbung Magelang 
HP 415 Ink Tank #Roxy 
Printhead HP GT #Silo Jember 
Printhead HP GT #Tebet 
Printhead HP GT #Lubuk Basung 
Printhead HP GT/Ink Tank #Bandar Lampung
1
2 days ago
#late post#lubuk linggau sematra selatan#6oktober2018# semoga samawah Wandi dan Mimi....
8
2 days ago
Bossku... Perfume inspired RM30 untuk 35ml yang boleh dipercayai!! Long lasting dan mesra solat. Wangi dan murah pula tu 😊😊 Cepat2.. Weekend ni sis ada ambil stock.. Siapa nak selit order? ? Sis x berani cakap kalau sis tak try dulu... Sis mula beli 1 sekarang dh ada 5 botol dlm bilik sis.. Smua wangi2 sebab tu sis tak keruan 😉

Let's whatsapp .
.
.
.

http://www.wasap.my/+60176641791/NakinspiredPerfume 
#petalingjaya #bandarsunway #desamentari #tamanmedan #serisetia #kglindungan #kualakangsar #padangrengas #lubuk
0
2 days ago
Bossku... #inspiredperfume RM30 untuk 35ml yang boleh dipercayai!! Long lasting dan mesra solat. Wangi dan murah pula tu 😊😊 Cepat2.. Weekend ni sis ada ambil stock.. Siapa nak selit order? ? Sis x berani cakap kalau sis tak try dulu... Sis mula beli 1 sekarang dh ada 5 botol dlm bilik sis.. Smua wangi2 sebab tu sis tak keruan 😉

Let's whatsapp .
.
.
.

http://www.wasap.my/+60176641791/NakinspiredPerfume 
#petalingjaya #bandarsunway #desamentari #tamanmedan #serisetia #kglindungan #kualakangsar #padangrengas #lubuk
0
2 days ago
Siapa sangka.. Dalam kemarau yang panjang ada juga saki baki ikan untuk dijamah walaupun berkongsi.. #Lubuk #ReformasikanFilemNegara #pencacai_seni #senijalanan #arahseni #malaysia
0
2 days ago
Tukar angin malam ni.

Jadi lubuk lah kalau main ngan pro-pro ni.. Adoi!

#badminton #sweat #lauk #lubuk #adoi #silau #pewai #26hoursnonsleep
2
3 days ago
#jambu bol
jambu yg selalu di ambil kalau ke rumah nenek
2
3 days ago
-HUHU-

Baru je lepas renew roadtax tadi.
Lepas ni runner kena caz lagi 
RM 5.00 utk setiap urusniaga roadtax
Dah la komisen pun ada dalam resit
Lepas ni add lagi RM 5.00...
Banyak sungguh dia orang cekau...
Berapa jer Runner dapat ni...
Takpe la.. Rezeki masing2... Nak renew Roadtax clik link nie... 👉http://roadtaxrunnerservice.wasap.my/
👉http://roadtaxrunnerservice.wasap.my/
👉http://roadtaxrunnerservice.wasap.my/

Berita Baik Kini 
#perkhidmatan #insuran #takaful *lebih mudah, segera dan pantas
*harga berpatutan dan mampu milik

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
3
3 days ago
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻MINTA MAAF🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 SAYA TAK JADI AMBIL TAKAFUL😅😌😀😢 Ramai yang bila tak jadi ambil TAKAFUL, mereka minta maaf dengan agent. Ini silap sebenarnya. Jangan minta maaf dengan agent. Agent ada ramai lagi client dan bakal client. 1 pergi 10 datang(konon nya la) 
Tapi!!! 🤚🤚🤚🤚 Minta maaf lah dengan diri sendiri, pasangan, anak-anak & keluarga.

Saya TAK JADI ambil TAKAFUL,🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Bermakna saya TAK JADI tinggalkan wang untuk menyara hidup mereka bila saya di panggil mengadap Ilahi.

Saya TAK JADI ambil TAKAFUL🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️ Bermakna saya TAK JADI sediakan wang untuk menyara keluarga bila saya diuji lumpuh, cacat kekal @ mengidap penyakit kritikal dan tiada sumber pendapatan lagi.

Saya TAK JADI ambil TAKAFUL🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️ Bermakna saya TAK JADI sediakan dana perubatan, bila perlu bayar bil hospital puluhan ribu.

Bila datang saat itu, masih mahu minta maaf dengan agent?🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️ JANGAN MINTA MAAF DENGAN SAYA!😌😌 So for those who understands this, do not hesitate to reach out to me for help..I am readily here to fulfill my duty to help YOU and YOUR FAMILY..the sooner you decide, the quicker you can get those worries away

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
3 days ago
Non muslim pun faham. Ni la masalah nya. Klau pikir pakai otak, tak pakai akai. Bla hang pikir pakai otak, tapi x pakai akai, sama ja hang dengan lembu. Ada otak, tak ad akai.
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
8
4 days ago
#Lubuk Garam 2018
#MMFA  #Hampala.  #Tatula R  #Rapala Koivu  #Rapala XXXRap10  #Mr PE
7
4 days ago
Ivent adventure jakjar5 kuansing
Duet bareng sahabat terbaik
.
.
.@rinallldoo175 .@syaipul_sp.28
.#air terjun guruh gemurai
.#lubuk jambi .#cuman berdua #sahabat mts #bos delima mx team ujung batu
#kurang setekong
3
5 days ago
Min rase die pakai ilmu syikin la..korg rase?
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
16
5 days ago
4K views
-MUSABAB-

Sebab bila dah pencen umur 55-60 tahun,coverage company tu dah takde lagi.
Masa tu lah kesihatan rapuh, mudah sakit. masa tu juga lah sangat
diperlukan polisi takaful sendiri (bukan under company). 1. Dah nak pencen nanti apply la?
-Kalau dh dpt penyakit serius. kompom permohonan ditolak dan tak lepas.
-Bayaran premium bulanan dah kompom tinggi sebab umur pun tinggi.

2. Nanti kan ada KW5P??
-Berapa dapat sejuta, setengan juta.
-Penat jer keja berpuluh tahun tapi habis buat brubat,kalau habis utk bayar
hutang rumah,belanja harian lepas pencen mcm mana?
-Malas la nak tulis lagi.

3. Hebat dah kalau company dh cover TAPI makin bertambah hebat
kalau tambah lagi untuk personal punya polisi. Kalau pergi tinggalkan
keluarga selamnya, Company bagi sejuta tambah lagi personal bagi sejuta 
untuk waris. Kan dapat elak keluarga jadi PEMINTA.

Jom lepak lu makan canai telur jantan goyang bergetar.. Clik Link Nie 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
3
5 days ago
-SAYANG-

Sayang Anak Tangan-tangankan
Sayang Isteri Tingal TInggalkan

Boleh juga Sayang anak tambah-tambahkan
Jangan tambah isteri, hehehehe

Dah ada perlindungan untuk tersayang?

Belum ada,
jom lepak lu sembang2

Nak tahu lebih lanjut

Nk whatsapp pun boleh..
Klik link nie... 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
1
5 days ago
MUDAHNYA MATEMATIK

BILA BUAH PINGGANG ANDA ROSAK. ANDA MEMERLUKAN RAWATAN DIALISIS.
SEORANG PESAKIT RAWATAN DIALISIS MEMERLUKAN RM 40,000.00 SETAHUN UNTUK RAWATAN.
(RUJUKAN BERITA BERTARIKH AWAL JANUARI 2018).
PESAKIT MEMERLUKAN 3 KALI RAWATAN SELAMA SEMINGGU.

BERAPA KOS UNTUK 1 KALI RAWATAN??? RM 40K / 12 BULAN (SETAHUN) = RM 3,333
RM 3,333 / 4 MINGGU (SEBULAN) = RM 833
RM 833 / 3 KALI RAWTAN = RM 277 KOS SEKALI RAWATAN.

MANA NAK CARI RM 277 SEKALI RAWAT?!?!?! DAH SAKIT, KERAP MINTA CUTI DAN BERKEMUNGKINAN BESAR AKAN DIBERHENTIKAN OLEH MAJIKAN DALAM MASA 6 BULAN.

DAH ADA BELUM PERLINDUNGAN DIRI
BELUM ADA MEH ROGER KITER

Klik link nie... 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
5 days ago
Kapan bisa gini lge
 #ipuh
#penarik
#lubuk pinang
1
5 days ago
Ok..tag si dia...min xleh nk tag 😢😢😢😭😭😭
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
16
6 days ago
1K views
Aaaaaaaa
Aaaaaaa
Aaaaaaaaa
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
18
6 days ago
Give me one mic and i can talk in front of thousands for hours
.
Give me one ball and you will see a nervous chicken😂😂 #kenapaksa #lubuk #diggingpakaimuka #marilahgelakberjemaah
54
6 days ago
27K views
Konser itu human kaleng kaleng. 
#lubuk pakam kemarin
1
6 days ago
-AJAIB-

Banyak betul benda ajaib kat dunia sekarang ni.
Ada 7 keajaiban dunia sekarang ni kalau x silap la.

1. Christ the Redeemer, Rio de Janeiro Brasil
2. The Great Wall of China
3. Machu Picchu, Peru
4. Petra, Yordania
5. Pyramid at Chichén Itzá , Meksiko
6. Roman Colosseum, Roma Italia
7. Taj Mahal Agra, India

Kalau ikutkan hati nak je pergi semua tempat ni.
Kat Malaysia pun banyak keajaiban,
Orang Malaysia pun suka benda ajaib nie,
siap sanggup lagi beratur nak membeli serta guna.

Kejaiban di Malaysia.

1. Kad Petrol, Ajaib minyak boleh memacu jauh
2. Kad Elektrik, Bil bulan lepas ratus bulan ni ringgit je
3. Kad letak kepala deman terus hilang. Wow Nihhh.

Tinggal satu kad jer yang memang confirm AJAIB dapat
save serta menyelamatkan SIMPANAN dan ASET. "MediSavers VIP Medical Card"

Dah ade belum

BELUM ADA MEH ROGER KITER

Klik link nie... 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
1
6 days ago
🐟Kejor + 🐟Sebarau=fishcurry from 🏞️Sg. Cerul. Aiseymeng, tinkiu 🧕ciksteri!

#fishing #fishcurry #menu #junglegift #sebarau #sebarauhunter #kejor #ikankejor #lunch #wekend #fishinglife #photooftheday #curry #syukurselalu #freshwaterfishing #malaysiafishing #lesgoo #orangikan #terengganu #lubuk
2
7 days ago
Yeaaahhhh...
Udah weekend aja lagii ni guyss..betul gak guyss saat nya kita happy dan berlibur yaaa kan 
Tapiii bingung mau kemanany kan??Ya udah guyss temenin mimin belanjaa aj yokk di Matahari Lubuk linggau karna Weekend ini matahari lubuk linggau kasihh promo nih untuk Brand 3SECOND beli 1 gratis 1 hehhheeh 
Gimana Pas benerr kan waktunya cukup beli 1 eh dapett 1 lagiii asikkk tu 
Yokk guyss buruan temenin mimin disini di matahari lubuk linggauu 
#matahari #lubuk linggau #lippo plaza lubuk linggau 
#hits linggau
1
7 days ago
Ek eleh yg girl tu..kalau nampak lelaki hensem je....sampai boleh pecah ovari tu ape cer pulak? 🤔🤔🤔
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
9
7 days ago
Korg pernah tgk makhluk kebulur mcm ni x? Kalau pernah ...siapa die?
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
1
8 days ago
1K views
Mcm best wehhhh😍😍😍
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
2
8 days ago
2K views
''Mengikuti langkah kaki..Menyusuri alam hanya untuk menikmati keindahan alammu''
Ingatlah..Dalam setiap kenikmatan yang kita rasakan selalu ada pengorbanan orang lain di dalamnya..
#PendakiBukit #lubuk lesung #KeindahanAlam
 #Hiking hari ii cuti
#ThanksYouForToday
1
8 days ago
-1,2 JAGA-

Kalau la macam ni polis...
Meme Sanggup Abe...
Terpenjara Di hatimu...
Di gari oleh cintamu...
Di selebungi oleh rindumu...
Terjaga oleh belaianmu... Semua Benda kita kena jaga... Nak JAGA rambut...
Pergi yan nam hair care... Nak JAGA kulit muka...
Pergi Health Skin Care... Nak JAGA Udara dan Air...
Pergi beli filter cuccuuuu... Nak JAGA rumah....
Pergi beli CCTV ULTRA HD... Nak JAGA kereta...
Beli insuran MAXIMUN.... Nak JAGA simpanan...
taknak ambil Takaful... nak JAGA Aset...
taknak ambil Medical Card... nak JAGA diri sendiri...
MAHALLAHHH MEDICAL CARD TAKAFUL... Memang la  mahal...
Salah pilih...
Kuasa memilih kat tangan sendiri... Meh pilih kami...
Harga berbaloi murah...
Perlindungan Tinggi..
Lepastu takde limit lagiii..
Habis je.. top-up
Habis je.. top-up
top-up je Habis... Jom lepak2..
Elizabeth Tan.. Clik Link Nie 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
1
8 days ago
-THE POWER OF SEDEKAH-

Orang kita kata nak senang kena banyak simpan duit,
Tapi Islam kata nak senang kena banyak keluarkan duit.

Di Hari Jumaat yang penuh barakah ni,
banyakkan la bersedekah,
senyum pun sedekah,
jangan je senyum banyak kali kalau tong duit masjid limpas,
tak banyak seringgit pun jadi... Beruntung orang yang berTAKAFUL...
sebab ianya pun satu medium SEDEKAH... Mulianya HATI orang mempunyai akaun polisi TAKAFUL
apabila beliau sebenarnya sanggup untuk memperuntukkan
sebahagian wangnya kepada mereka yang kurang bernasib baik,
jika satu hari nanti, beliau mengalami nasib yang sama,
beliau juga akan dilindungi.

Masih tak faham kerr, tak berapa nak faham... Jom kita sama memahami... Clik Link Nie 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

Credit to NurAisyah ikhlas

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
8 days ago
Di sinilah #Lubuk #KainPasangVIRAL #BRUNEI -pre order- .
🚚🆕🆕🆕 Pin... Pin.. Pin.. 🌷 Kain Como Crepe (Bidang 60)🌷
.
Harga : 1psg (3.5mtr) ==》$22 . 
CIRI2 KAIN 
Material : Como crepe. _(bukan royal silk)_.
✨ Jenis kain lembut/ Nda nipis/ Sejuk & selesa dipakai
✂Siap potong 1psg (3.5mtr)
.
** Sesuai utk JUBAH/ FESYEN DRESS atau pun mcm2 fesyen lain.. 😉
.
=========================.
♯ #JANGAN_LUPA yg dh booked kain pat my supplier, harap boleh settled payment. .
DiMINTA FULLPAYMENT utk mempercepatkan proses utk siap pos kain order biskita. 📌 #Cara #Pembayaran boleh melalui Bank-in to my BIBD  @ TAIB Acc
ataupun 💁🏻💵 Cash by hand. 
Terima kasih atas kerjasama.🌹
.
------------------.
utk fast respon biskita Direct watsap my hp no 📲 http://www.wasap.my/6738196025 ------------------.
.
BACA & PAHAMI NI SAMPAI HABIS 👇👇👇 .
❌NADA Meet Point (SELFCOLLECT SAHAJA) : .
📍area BANDAR : 🏠@ selfcollect di No 2269, Kg Junjongan jln sblum ke Lumapas atau Perumahan Katok B, Jln Nanas Paun spg 18-44-5 .
📍area TUTONG : mp at Hua Ho Tutong @ area Paking dapan Pizza Hut Tutong .
📍area LUMUT/SG LIANG/PANAGA / SERIA/ BELAIT : 🏠 @ Selfcollect d rumah mentua ku d Kg Lalit, Lumut. Spg 766-53.. .
.
ATAU PUN MASANI ADA SERVIS DELIVERY BY RUNNER.. Biskita bulih cari servis delivery by runner yg murah utk delivery brg biskita. 👍 . 
ATAU BOLEH HUBUNGI RUNNER DI BAWAH ANI ☟
.
Assalam, #trusted #runner service from Kuala Belait available everyday except for Sunday.
.
* Bsb to tutong 👉🏻 $ 3
* Bsb to KB 👉🏻 $ 4
* KB to Bsb 👉🏻 $4
* KB to Tutong 👉🏻 $3
* Bsb to Bsb $2-$3(depend area)
.
📲 wasap.my/+6738217785
.
Thanks.
1
8 days ago
Di sinilah #Lubuk #KainPasangVIRAL #BRUNEI -pre order- .
🚚🆕🆕🆕 Pin... Pin.. Pin.. 🌷 Kain Como Crepe (Bidang 60)🌷
.
Harga : 1psg (3.5mtr) ==》$22 . 
CIRI2 KAIN 
Material : Como crepe. _(bukan royal silk)_.
✨ Jenis kain lembut/ Nda nipis/ Sejuk & selesa dipakai
✂Siap potong 1psg (3.5mtr)
.
** Sesuai utk JUBAH/ FESYEN DRESS atau pun mcm2 fesyen lain.. 😉
.
=========================.
♯ #JANGAN_LUPA yg dh booked kain pat my supplier, harap boleh settled payment. .
DiMINTA FULLPAYMENT utk mempercepatkan proses utk siap pos kain order biskita. 📌 #Cara #Pembayaran boleh melalui Bank-in to my BIBD  @ TAIB Acc
ataupun 💁🏻💵 Cash by hand. 
Terima kasih atas kerjasama.🌹
.
------------------.
utk fast respon biskita Direct watsap my hp no 📲 http://www.wasap.my/6738196025 ------------------.
.
BACA & PAHAMI NI SAMPAI HABIS 👇👇👇 .
❌NADA Meet Point (SELFCOLLECT SAHAJA) : .
📍area BANDAR : 🏠@ selfcollect di No 2269, Kg Junjongan jln sblum ke Lumapas atau Perumahan Katok B, Jln Nanas Paun spg 18-44-5 .
📍area TUTONG : mp at Hua Ho Tutong @ area Paking dapan Pizza Hut Tutong .
📍area LUMUT/SG LIANG/PANAGA / SERIA/ BELAIT : 🏠 @ Selfcollect d rumah mentua ku d Kg Lalit, Lumut. Spg 766-53.. .
.
ATAU PUN MASANI ADA SERVIS DELIVERY BY RUNNER.. Biskita bulih cari servis delivery by runner yg murah utk delivery brg biskita. 👍 . 
ATAU BOLEH HUBUNGI RUNNER DI BAWAH ANI ☟
.
Assalam, #trusted #runner service from Kuala Belait available everyday except for Sunday.
.
* Bsb to tutong 👉🏻 $ 3
* Bsb to KB 👉🏻 $ 4
* KB to Bsb 👉🏻 $4
* KB to Tutong 👉🏻 $3
* Bsb to Bsb $2-$3(depend area)
.
📲 wasap.my/+6738217785
.
Thanks.
1
8 days ago
Di sinilah #Lubuk #KainPasangVIRAL #BRUNEI -pre order- .
🚚🆕🆕🆕 Pin... Pin.. Pin.. 🌷 Kain Como Crepe (Bidang 60)🌷
.
Harga : 1psg (3.5mtr) ==》$22 . 
CIRI2 KAIN 
Material : Como crepe. _(bukan royal silk)_.
✨ Jenis kain lembut/ Nda nipis/ Sejuk & selesa dipakai
✂Siap potong 1psg (3.5mtr)
.
** Sesuai utk Jubah/ Dress atau pun mcm2 fesyen lain.. 😉
.
=========================.
♯ #JANGAN_LUPA yg dh booked kain pat my supplier, harap boleh settled payment. .
DiMINTA FULLPAYMENT utk mempercepatkan proses utk siap pos kain order biskita. 📌 #Cara #Pembayaran boleh melalui Bank-in to my BIBD  @ TAIB Acc
ataupun 💁🏻💵 Cash by hand. 
Terima kasih atas kerjasama.🌹
.
------------------.
utk fast respon biskita Direct watsap my hp no 📲 http://www.wasap.my/6738196025 ------------------.
.
BACA & PAHAMI NI SAMPAI HABIS 👇👇👇 .
❌NADA Meet Point (SELFCOLLECT SAHAJA) : .
📍area BANDAR : 🏠@ selfcollect di No 2269, Kg Junjongan jln sblum ke Lumapas atau Perumahan Katok B, Jln Nanas Paun spg 18-44-5 .
📍area TUTONG : mp at Hua Ho Tutong @ area Paking dapan Pizza Hut Tutong .
📍area LUMUT/SG LIANG/PANAGA / SERIA/ BELAIT : 🏠 @ Selfcollect d rumah mentua ku d Kg Lalit, Lumut. Spg 766-53.. .
.
ATAU PUN MASANI ADA SERVIS DELIVERY BY RUNNER.. Biskita bulih cari servis delivery by runner yg murah utk delivery brg biskita. 👍 . 
ATAU BOLEH HUBUNGI RUNNER DI BAWAH ANI ☟
.
Assalam, #trusted #runner service from Kuala Belait available everyday except for Sunday.
.
* Bsb to tutong 👉🏻 $ 3
* Bsb to KB 👉🏻 $ 4
* KB to Bsb 👉🏻 $4
* KB to Tutong 👉🏻 $3
* Bsb to Bsb $2-$3(depend area)
.
📲 wasap.my/+6738217785
.
Thanks.
0
8 days ago
Mengidam roti canai la plak ...😂😂
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
1
9 days ago
967 views
Lgi gila"a pnculikan anak.. Tp in msh blom tau in mmang pncilikan ap mmang mw mngambil uang dari anak" in..inti'a brhati" yg punya anak... #lubuk pakam#spbu#lapsek#
1
9 days ago
okay ni teka teki nya....boleh tag kawan2 kalau x dpt jawab...😂
.
teka teki yg berikut nti akan menyusul..siape cepa die dpt ..😎
.
hadiah admin akan bagi pada sesiapa yg 1st dapat menyelesaikan 3 kali teka teki  dgn tepat...😙
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
28
9 days ago
Apabila berlaku kematian.. ● Akaun simpanan dibekukan
● Simpanan pendidikan anak terhenti
● Perebutan harta bermula
● Keluarga mewarisi hutang... Hanya Asset Tunai dari HIBAH TAKAFUL dapat dicairkan dgn kadar segera. Dan wang tersebut dapat digunakan sebaiknya utk.. ● Menguruskan jenazah
● Melangsaikan hutang
● Menggantikan pendapatan yg hilang
● Membuat badal haji dan amal jariah si mati
● Menyambung yuran pendidikan
● Membayar fee utk pentadbiran harta.
● Melaksanakan wasiat si mati
● Kelangsungan hidup.....dan banyak lagi.

Sudahkah anda membuat HIBAH TAKAFUL 
Nak tahu details.... Clik Link Nie 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
9 days ago
"Akan ke manakah angin" 
Turun melayang
Tatkala turun senja nan muram 🌅
Pada siapa lagu ku angankan 
Kelam dalam kabut rindu tertahan 
Datanglah engkau,berbaring disisiku
Turun dan berbisik tepat disampingku
Belenggulah seluruh tubuh dan sukmaku
Kuingin menjerit dalam pelukanmu 🤗

_ 'Mbah Nun' - 1973

#puisi
#maiyah
#caknundotcom
#lubuk
#progress
1
9 days ago
Harapan palsu😂😂😂😂
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
5
9 days ago
4K views
Teman en suami pekene nasi vanggey... Hihihi

#lubuk
1
9 days ago
Sedapnyeee😍😍😍😍
.
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
2
9 days ago
1K views
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
5
10 days ago
2K views
We are not club, we are family
Alhamdulillah
Semoga region @v150oc makin solid,kompak dan selalu terjalin silahturahmi dalam persaudaraan🙏

@v150oc
#sapang #bandung
#bogor #banjarnegara 
#ciamis #depok #jak-ut 
#karawang #magelang 
#majalengka #medan
#purwodadi #semarang
#solo #subang #tanggerang
#tasikmalaya #jak-tim #jak-bar
#bekasi #pontianak #jogja
#sumedang #batam
#purwakarta #sanmun-sintang
#lubuk-pakam
0
10 days ago
Membuka lagi catatan lalu
#Lubuk
0
10 days ago
Diamnya,diam bermartabat
Selalu sunyi tak bersuara
Seperti patung yang diletakkan di tengah hutan liar belantara.
Ingin berkata namun tak bisa....💎 ___________________________________

___________________________________
@hauni10 
________________

#melodidalampuisi #puisihati#rasa#lubuk#hauni10#gheksa#
#geraihati#kelinci #jiwa
0
10 days ago
Air gas
.
.
 #jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
1
10 days ago
1K views
Mcm best je😍
.
.
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
4
10 days ago
2K views
-P&P-

Ape PnP tu??
Plug and Play??
Salahhhhh... P&P, Prevent and Protect
Mencegah & Melindungi

Rata-rata Medical Card yang berada di luar
hanya berikan protection kepada pemegang kad..
Cuba check balik Medikal Kad anda.... Tapi dengan MediSavers Takaful,
Medical card ni mampu bagi protection berserta dengan
prevention sekali.

Maksudnya?? Ahli MediSavers akan diberikan Medical Checkup percuma setiap 
tahun bernilai RM 590.00.

Checkup apa jer?
52 Ujian Saringan Kesihatan & Ujian Saringan Kanser

Nak ke tanak??? Berminat??
Saja2 je nak tahu?? Pun boleh...
Clik Link Nie 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
10 days ago
"" The power of make up ""
.
.
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
2
11 days ago
1K views
#Lubuk punya
#sutanmudo 
#indomiliter 
#anaksoksibuk
0
11 days ago
1) jika engkau bertemu dengan orang yang LEBIH PANDAI itulah waktu untuk engkau MENIMBA ILMU 
2) jika engkau bertemua dengan orang yang SAMA PANDAI itulah waktu untuk engkau BERKONGSI ILMU 
3) jika engkau bertemu dengan orang yang KURANG PANDAI itulah waktu untuk engkau MENYAMPAI ILMU 
4) jika engkau bertemu dengan orang yang banyak BICARA PERKARA AKHIRAT, itulah waktu engkau TUMPANG SEKAKI 
5) jika engkau bertemu dengan orang yang banyak BICARA PERKARA DUNIAWI.itulah waktu engkau DIAM DAN BERLALU PERGI

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
1
11 days ago
==========================
BISKITA INDA SALAH TEMPAT. DI SINI LAH #LUBUK #KAIN #PASANG #VIRAL #BRUNEI - Pre Order - 😉👍
========================== #KainCorakTERKINI
#KainVIRAL_BRUNEI
#KainPasangMURAH
#UniformSeragamSedondon

utk fast respon biskita Direct watsap my hp no 📲 http://www.wasap.my/6738196025
0
11 days ago
Terliur nyeee😍😍😍😍
.
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
2
11 days ago
2K views
-LEGASI-

Legasi apa yang anda tinggalkan??? Jika anda seorang Suami dan Ayah...
Tinggalkanlah ilmu dan harta yang bermanfaat
Jangan tinggalkan BALA... Wahai Para Saudara SeISLAMku
Ambillah perlindungan TAKAFUL
Sebelum Terlambat

Semakin Hari semakin kurang muda kita... Legasi apa yang ANDA tinggalkan wahai saudara..
Ilmu yang bermanfaat??
Harta yang bermanfaat??
Atau BALA?! Jangan Tinggalkan BALA kepada isteri dan anak kita...
Jangan musnahkan harapan dan cita2 mereka... Ini TANGGUNGJAWAB kita

Allah knows best.

re-edit idea from Haji Razli Ramli

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
11 days ago
😂😂😂😂 .
.
.
#jual  #sayajual  #lubuk  #malaysia  #lawak  #kelakar  #reviewrm5  #reviewrm10  #reviewmurah  #swapreview. #adminxmandi  #janna  #tun  #gadget  #atuk  #sis  #bro  #iklan  #igermalaya  #kapcai  #jentera  #reviewmalaysia  #instashop  #hipster
2
11 days ago
2K views
-AKAK-AKAK BERSYUBEN-

Good morning hakak2 sekalian....
Kalau cinta till Jannah....
Memang takkan ada pengganti kalau syuben pergi dulu...
Yang boleh diganti hanya gaji yang hilang bila syuben akak
pergi menghadap Ilahi....
Kalau syuben minta izin BerTakaful tu, akak izinkan lah yerr...
Kalau syuben belum BerTakaful???... Pandai2 la hakak faham yer?? BerTakaful minta izin??
BerMadu?!?!?!??! Jom Bermadu.... 👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my
👉http://medisaversagent.wasap.my

#MaverickAdvisorGroup
#lifetakaful #hibahtakaful #travel
#generaltakaful #roadtax
#maverickroadtaxrunner
#Etiqatakaful 
#medicalcard
#medisaverstakaful
#unittrust
#onestopplatform #more300funds
#import #china #borong #retail
#rahsia #lubuk #madeinchina #directchina
#HNateeqa
#Sabah #Sarawak
#miri #bintulu #sibu #kuching #limbang #lawas
0
11 days ago
MASIH MENCARI KAIN UNIFORM SEDONDON/ SERAGAM ??? ==========================
Biskita nda salah tempat... Di sinilah #Lubuk #KainPasangVIRAL #BRUNEI
- PRE ORDER - ==========================
Corak baru kain BATIK TUAN IHSAN
Blink.. Blink.. Blink.. Kain bbatu ada manik kini kembali dgn corak baru..
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Harga : ✅💎 Ada Manik/ #Bbatu 1psg = $22
❌💎 Nada Manik/ #Kosong 1psg = $20 🍓Material : ROYAL SILK ✂Siap potong 1psg (4mtr), bidang 45 
BELI 1PSG & BORONG SERAGAM PUN DPT HARGA SAMA JUA SES !!!! ESH JGN LEPAS KN PELUANG ANI.  Normal harga nda mcm ani ses. ♯ #JanganLupa yg dh booked kain pat my supplier, harap boleh settled payment. 
DiMINTA FULLPAYMENT utk mempercepatkan proses utk siap pos kain order biskita. 📌#Cara #Pembayaran boleh melalui Bank-in to my BIBD  @ TAIB Acc
ataupun 💁🏻💵 Cash by hand. 
Terima kasih atas kerjasama.🌹 ------------------------
Direct watsap my hp no 📲 http://www.wasap.my/6738196025 ======================= .
.
BACA NI SAMPAI HABIS SES 👇👇👇 ❌NADA Meet Point (SELFCOLLECT SAHAJA) : 📍area BANDAR : 🏠@ selfcollect di No 2269, Kg Junjongan jln sblum ke Lumapas atau Perumahan Katok B, Jln Nanas Paun spg 18-44-5 📍area TUTONG : mp at Hua Ho Tutong @ area Paking dapan Pizza Hut Tutong 📍area LUMUT/SG LIANG/PANAGA / SERIA/ BELAIT : 🏠 @ Selfcollect d rumah mentua ku d Kg Lalit, Lumut. Spg 766-53.. ====================== ATAU PUN MASANI ADA SERVIS DELIVERY BY RUNNER.. Biskita bulih cari servis delivery by runner yg murah utk delivery brg biskita. 👍

ATAU BOLEH HUBUNGI RUNNER DI BAWAH ANI ☟

Assalam, #trusted #runner service from Kuala Belait available everyday except for Sunday. * Bsb to tutong 👉🏻 $ 3
* Bsb to KB 👉🏻 $ 4
* KB to Bsb 👉🏻 $4
* KB to Tutong 👉🏻 $3
* Bsb to Bsb $2-$3(depend area) 📲 wasap.my/+6738217785
0
12 days ago